MU OIL CİLT SAĞLIĞI ÜRÜNLERİ

emu kremi

EMU OIL'in Kullanım Alanları
•Cilt Nemlendiricisi:Streoidsiz, hormonsuz ,cildin en derin katmanlarına kadar nüfuz eder. Gözenekleri tıkamaz
•Egzama&Psoriasis:İltihap ve tahrişleri azaltır.Aynı zamanda yoğun nem sağlar.
•Güneş Yanıkları&Yanıklar:Daha az ağrıyla ve iz bırakmadan daha çabuk iyileşmeyi sağlar.
•Yaralar:Emu yağı ,ameliyat sonrası izlerin yok olmasında yardımcı olur ve yara izlerini yatıştırarak iyileşmeyi kolaylaştırır.
•Eklemler/Kaslar/Romatizma:Ağrı ve iltihabı azaltıcı etkisi vardır.
•Çatlaklar:Yeni oluşmuş çatlakları yok eder ve oluşacak olanları önler.
•Morarma ve Kas ağrıları:Ağrıları dindirmede ciddi oranda etkisi vardır ve morarmaların çabuk iyileşmesini sağlar.
•Masaj:Deri altı iltihapları kurutur ve kas ağrılarını tamamen dindirir.
•Böcek Isırmaları ve Sokmaları:Kaşıntı Ağrı ve iltihabı yok eder.
•Saçlar:Şampuanınıza 1 damla ekleyin ve yıkayın.Böylece saç derisi nemlenir ve saçlar daha parlak bir görünüme sahip olur.
•Tırnaklar:Güçsüz ve nemsiz tırnakları onarır ve katikülleri güçlendirir.
•Dudaklar:Kurumuş ve çatlamış dudakları canlandırır ve uçukları tedavi eder.
•Bebek Pişikleri:Bebeklerdeki kaşıntı ve rahatsızlığı gidermeye yardımcı olur
•Pets:En sadık dostlarınızın tüy ve derisini ,doğal olarak nemlendirir.

EMU OIL MUCİZESİ İLE TANIŞIN

6.BÖLÜM
EMU OIL'IN VETERİNERLİKTE VE HAYVANCILIKTA KULLANILIŞI

Dr. Matthew Zimmer EMU OIL için şunları söylüyor: "EMU OIL çok yüce kullanışlara sahip. EMU OIL'ın epithelial karakteri çok yararlı. Bakterisiz bir yağ, yaraları nemli tutuyor ve ulaştırma kabiliyeti büyük bir avantaj" diyor ve şöyle devam ediyor: "EMU OIL, antibiyotik veya DMSO ile veya her ikisiyle birlikte karıştırıldığında açık yaraları tedavi eder. Bandajları sürekli değiştirmeye gerek kalmıyor ve böylece yaralı hayvanları daha çabuk taburcu edebiliyorum. Mantar tedavisi için uyguladığım karışımda EMU OIL kullanıyorum. Yaralar çok çabuk kapanıyor ve mikrop bulaşmıyor. Büyükbaş hayvancılıkta, hayvanların meme uçlarındaki çatlaklara ve deliklerin tıkanmasına karşı mükemmel sonuçlar veriyor. Bu, benim %100 saf EMU OIL kullandığım ana bölümlerden biri, çünkü burada süt üretiminden bahsediyoruz. Diğer ilaçlar kalıntı bırakır ve bu kalıntılar sütte görülür. Bu kimyasal kalıntılar üretim bandına ulaşmamalıdır. EMU OIL'ın hiçbir kalıntısı olmaz, çünkü cilt altına çok çabuk nüfuz etmektedir. EMU OIL, benzeri olmayan mükemmel bir ürün."

EMU OIL KALİTE STANDARTLARI

Ticarî üretim sektöründeki şirketler, kendi standartlarını kendileri geliştirmektedirler. Ve bunu sonucunda tüketiciye istedikleri karakter ve kalitede ürün arz edebilmek için yeni sanayi alanları yaratıyorlar. Oysaki, saf EMU OIL en iyi çözüm.

Amerikan Emu Association's Oil Standards Committee (AEAOSC) uygun standartları geliştirmektedir.

TANINIŞ

Belgelenmiş en eski EMU OIL ve EMU OIL bazlı ürünler Avustralya'da keşfedilmiştir. Avustralya'daki The Therapeutic Goods Register (TGR) -Terapi Ürünleri Kaydı- adlı bakanlık, A.B.D.'deki Food & Drug Administration (FDA)'a eşittir. Ve EMU OIL'ı aktif içerikli ve tek başına aktif madde olduğu için tanımış ve listeye almıştır.

PATENTLER

Dünya çapında gittikçe daha fazla doktor, cerrah, eczacı, veteriner ve bilim adamı EMU OIL'ı daha geniş kitlelere ulaştırmak istiyor ve hepsi de kendi kişisel başarılarını paylaşmak istiyorlar. EMU OIL'ın eşi olmadığını, onu kullanan ve araştıran herkes kaydetmiştir. Ve bilim adamları bu yağın nasıl işlediğini keşfetmede adeta yarış halindeler. Proses edilmiş EMU OIL, yeni patent başvurularıyla, bilimde yeni ufuklar açmaya devam etmektedir.

EMU OIL'a bir A.B.D. patenti 7/1995'te verilmişti: "İltihaba karşı, EMU OIL'den elde edilmiştir." Ortaya 4 araştırmacı çıktı ve EMU OIL'den sarı renkli bir madde izole ettiler. Ve bu madde görüldüğü kadarıyla EMU OIL'ın iltihaba karşı olan maddelerinden biriydi. Bu sonucun anti-iltihap olarak belgelenmesi, EMU OIL'ın etkisinin romatizmadan daha uzak alanlara ulaşmasını da sağladı.Oklahama Blackwell'den Uzman Eczacı Kristi Tomlin piyasada bulunan anti-iltihap ilaçlarının ana probleminin yan etkileri olduğunu belirtiyor: "Oral anti-iltihaplarla uygulanan tedaviler beraberinde mide rahatsızlığı ve ağrısı getiriyor, bu defa yeni problemlerle yüz yüze kalınıyor. Bu rahatsızlıklara katlanmanın sonucu ise, kullanılan anti-iltihap ilacının artık fayda vermemesi. Hasta yavaş yavaş ilaca bağışıklık geliştiriyor ve ilaç etkisiz hale geliyor. Yüzey ürünler de istenen sonucu vermiyor. Haricen kullanılan ürünlerin çoğu reçetesiz veriliyor ve içeriğini Meksika biberinden alıyor. Hissedilen sıcaklık rahatlık sağlıyor fakat bu ürünler cildi rahatsız ediyor, hatta yakıyor."

Kısacası, piyasadaki anti-iltihap ürünlerin çoğu birçok yan etkiyi beraberinde getiriyor. Tüketicilerin iyi ve kötü yönlerini tartıp ona göre karar vermeleri gerekir. EMU OIL ile 1991 yılında yapılan Emu Ranchers, Incorporated (ERI) alerji ve cilt rahatsızlığı ölçme testi EMU OIL'ın tam gücünde kullanıldığında rahatsız etme oranının suyla eşit olduğu görülmüştür.

Bu ürünün laboratuar ve klinik testlerde, aynı zamanda pazarlama araştırmalarında saf EMU OIL ve onunla karıştırılan maddelerin bile cilde rahatsızlık vermediği sonucuna varılması, bilim alanında şaşkınlık yaratıyor. Kullanılan hiçbir EMU OIL yan etki yaratmadı ve yaratması da söz konusu değil.

Eczacılıkta EMU OIL'den anti-iltihap ve çok düşük yan etkiye sahip bir ilaç üretilse bugünkü piyasa hesapları alt üst olur veya anti-iltihap piyasasındaki baskı azalır.

Dahası, 1995'teki bir patentte şunlar açıklanmaktadır: "EMU OIL, sarı renkli biyolojisi aktif olan birim yüzey, oral ve sistemli eklemlerle kas kemiksel ve/veya dermatolojik durumlarda oluşan iltihap etkisini tedavi etmektedir."

Ve bu patentte başka keşiflerden de bahsediliyor: "EMU OIL'deki bu sarı madde olağanüstü bir şekilde prophylactic. Anti-iltihap/immuno-düzenleyici etkiye sahip. Kullanıma başlar başlamaz iltihaplı bölgeyi sarıyor. Farklı şekilde iltihaplı bölgeyi adeta tutukluyor ve polisi çağırıyor!! Yani bağışıklık sisteminin yüksek kapasiteyle ve daha yakından çalışmasını sağlıyor." Ve bu patent sonuçları bir tabloyla halka sunuldu. Deneylerde değişik yağlar ve maddeler kullanıldı ve bu maddelerin çoğu yaygın bir şekilde piyasada mevcut.

Başka bir patent: "EMU OIL'ın Terapide Kullanımı" Aralık 1995'te ödüllendirildi. Patentin araştırma özeti şunu söylüyor: "EMU OIL, terapide kolesterol ve trigliseridler ile alçak yoğunluktaki lipoproteinleri düşürmüştür ve yüksek yoğunluktaki lipoproteinleri yükseltmiştir. Ve bu da alerjiyi önler ve tedavi eder. Bayanların korkulu rüyası olan regl dönemi ağrılarını azaltır. Ve tüm bunlara ek olarak EMU OIL'ın glycolic asitle karıştırıldığında kimyasal bir bariyer olarak etkisi de vardır. EMU OIL, sadece 1997 yılında 4 tane daha patent almıştır. Bunlar: 16/12/1997'de Lidocain, EMU OIL ve bunların kullanılış şekilleri, 14/10/1997'de EMU OIL haşere mücadelesi, 02/09/1997'de terapide EMU OIL kullanılışı ve 06/05/1997'de EMU OIL böcek ve sinek uzaklaştırıcı, olarak verilen patentlerdir.

1997'deki patentler, çok ilginç ve heyecan verici sonuçlara varmamızı sağlıyor ve bu, EMU OIL'ın ne kadar eşsiz bir yağ olduğunu bizlere kanıtlıyor

LIDOCAINE VE EMU OIL

"Kompozisyon (karışım) içeriğindeki Lidocaine ve EMU OIL kullanım şekli" patenti araştırmacı Daniel Rivlin'e verilmişti. Patentin özeti şöyle: "Bu karışım, hızlı ve etkili lokal uyuşturucu (anesthesia) ve ağrı kesiciyi oluşturuyor. Örneğin; akne izlerinden adeta mısır tarlasına dönmüş olan ciltlerde (cornifield skin) ve farklı yüzeysel lokal cilt altı ameliyatlarında enjektörle uyuşturucu iğnelere gerek kalmıyor."

Dermatoloji Uzmanı Rivlin diyor ki: Beni ilgilendiren şey, bu yağın cilt altındaki penetre gücü ve transdermal penetrasyonuydu. Uzun yıllar boyunca hep lidocaine maddesini cilt altına ulaştırarak iğnelere olan gereksinimi ortadan kaldırabileceğim bir ürün düşündüm. Bu yağdan haberim olduğunda, hemen bir formül ürettim ve böylece patent haline geldi."

EMU OIL, BÖCEK VE SİNEK DÜŞMANI!!

"EMU OIL ve aktif böceklerden korunma" patenti, AgraQuest, Inc, Davis, California şirketine verildi. Bu şirketin 3 araştırmacısına EMU OIL karışımıyla ve sulandırılmış EMU OIL ile böcek ısırmalarına son verdiğini kanıtladıkları için patent verildi.

EMU OIL'IN TERAPATİK KULLANILIŞLARI

11/1997'de "EMU OIL'ın terapatik kullanılışları" olarak verilen #5.669.921 no'lu A.B.D. patentinin özeti şunları ifade etmektedir: "EMU OIL'ın terapatik kullanılışı kandaki kolesterol ve triglycerides maddelerini azaltmakta, yüksek yoğunluklu lipoprotein maddesini arttırmaktadır. Patentin şu kısmı ise çok ilginç gözlemler sunuyor: "Düzenli bir şekilde EMU OIL kullanıldığında kolesterol, triglyceride ve Low Density Lipoprotein (düşük yoğunluklu lipoprotein - LDL's)'de düşüş; High Density Lipoproteinde (yüksek yoğunluklu protein -
HDL's)'de artış olduğu keşfedilmiştir."

Patentin içeriği şu şekilde devam ediyor: "EMU OIL'ı düzenli kullanmak, tırnak uzama oranını ve dayanıklılığını arttırıyor. Ayrıca EMU OIL, cilt lekelerini ve izlerini, yara ve yanık izlerini yok ediyor. En eski cilt izlerini bile silmeyi başarıyor." Süper!

Bu patentin içerdiği diğer konular kadınları memnun ediyor ve çok yakından ilgilendiriyor: "Ciltteki çatlaklara (örneğin, hamilelikte veya kilo alıp verme sonucu oluşan çatlaklar) EMU OIL ile müdahale edilebilir. EMU OIL, bu çatlakları tamamen yok etmektedir."

EMU OIL'IN DÜNYADAKİ İLK PATENTİ

EMU OIL ile ilgili ilk patent 1990 yılında verilmiştir. Bu patent, kısaca EMU OIL'ın anti-iltihap faaliyetini vurgulamıştır. Ve farmakoljik maddelerin EMU OIL ile karıştırıldığında yüzeysel kullanışta özellikle iltihaba karşı etkilerini arttırmaktadır.

İlginç olan nokta, patentin şu sonuçları vurgulaması: "UV ışınlarının 260-340 nm derecesinde güçlü emilme kabiliyetini ve EMU OIL'ın cilt koruma ajanı olduğunu göstermiştir. Dalga uzunlukları her zaman cilt ve cilt hücrelerini koruma amacıyla bağlanıyor." Patentin işaret ettiği şey, yağın tek başına kullanıldığında iltihaba karşı etkili ve naturel bir güneş yağı olduğudur.

EMU OIL'IN KULLANIM ALANLARI

Bugün, EMU OIL geniş bir yelpazede bir çok rahatsızlığa çözüm getirmektedir ve yüzlerce değişik ürün içerisinde formüle edilmiştir. EMU OIL kozmetik, cilt bakım ürünleri, yanık kremleri ve losyonlar, anti-romatizma kremleri, parfümler, bronzlaştırıcı ürünler, dudak koruyucular, vs. kullanılmaktadır.

Veterinerler ve hatta evcil hayvan sahipleri tarafından nemlendirici yardım, ciltte iz bırakmaya karşı ve pet-shampoo olarak kullanılmaktadır.

EMU OIL'ın en bilinen özelliği naturel anti-iltihap olması, nemlendirici özelliği ve terapideki etkileri. Ve böylece başka maddelerle karıştırıldığında (örneğin: sopropyl alcohol) sinerjistik penetre gücü bariz bir şekilde ortaya çıkıyor.
Kullanım Şekli
Masaj Yaparak Harici Uygulanır.
 
SAYFA  1 2 34  5  6  7
SATIŞ TEL: 02122264884 - - 05377865582
  • Kas Geliştirme - Vücut Geliştirme Hareketleri


  • KAMPANYALAR
     
    eurostargym.com adsense gizlilik politikasi